« Haarlem in The Sydney Morning HeraldIn Haarlem, Treasures of the Dutch Golden Age »

Betaald parkeren in heel Haarlem

In heel Haarlem wordt betaald parkeren ingevoerd. U moet meer gaan betalen voor parkeren en minder parkeerplaatsen in uw wijk. Het zijn enkele voorstellen, die nu in de Parkeervisie staan. U moet gaan betalen om uw auto in uw straat te parkeren. Ook uw bezoek moet betalen. In de hele stad.

Het is druk in mijn straat. Soms moet ik een rondje rijden en de auto 50 meter verder parkeren. Ik denk echter niet dat betaald parkeren in de hele gemeente dit oplost. Mensen blijven hun auto voor de deur parkeren, omdat ze simpelweg geen alternatief hebben. Ze moeten hun auto ergens kwijt, en ze gaan hem niet opeens ergens anders neer zetten omdat het straks geld kost.

Betaald parkeren invoeren in de hele gemeente lost dus het parkeerprobleem niet op.

Het enige voordeel wat over blijft is dan dat het een berg geld oplevert. Volgens mij kan dit geld op een efficientere manier worden opgehaald dan met betaald parkeren. Er moeten dan parkeerpalen geplaatst worden, er moeten parkeerwachters rondlopen, dat kost allemaal een boel geld en is een boel gedoe. Het is dan makkelijker om simpelweg de gemeentebelasting te verhogen.

Ik wil hiermee aangeven dat ik tegen het betaald parkeren ben in de gehele gemeente. Betaald parkeren in het centrum vind ik acceptabel.

  05/15/12 09:13:00 am, by Sjoerd   , 212 words, Categories: Verhaal ,

No feedback yet